TEM otoyolunda feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti
TEM otoyolunda feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti, Gündem Haberleri.

Kaza, Gaziosmanpaşa TEM otoyolu Ankara istikametinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya kadar, aşırı seri olan 07 ANB 715 plakalı otomobilin sürücüsü Emre Ayat (26) bir anda otomobilin hakimiyetini kaybederek bariyerlere girdi.
Bariyerlere çarparak kullanılamaz ülkü gelen otomobilin içinde sıkışan Emre Ayar kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazayı görenler itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede durum yerine gelen sağlık ekipleri vasıta içinde sıkışan Emre Ayat'ın sağlık durumunu denetleme etti. Yapılan kontrollerin gerisinde Emre Ayat'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Savcı ve olay yeri çözümleme ekipleri kaza uygun çalışmalarını bitirdikten daha sonra araba içinde sıkışarak can veren Emre Ayat itfaiye ekipleri kadar yapılan çalışmayla vasıta içinden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Feci kazada can verdi
Gaziosmanpaşa Viyadüğüne geldiği esnada otomobilin kontrolünü kaybeden Emre Ayat bariyerlere girdi. Bariyerlere çabucak çarpan otomobilin parçaları yola savrulurken otomobil içinde sıkışan Emre Ayat kaza uygun hayatını kaybetti.
İsmet Aktaş - Mehmet Furkan Doğan
FACEBOOK YORUMLAR