Ecrin Su Çoban Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Boyu Kaç?

Ecrin Su Çoban Kimdir?, Kaç Yaşında?, Sevgilisi Kim?, Boyu Kaç? gibi internetten aranıp cevap verilemeyen soruların cevabını detaylı bir şekilde açıklayıp cevaplarını verdik.

Ecrin Su Çoban Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Boyu Kaç?
Editör: Derya Demir
11 Mayıs 2022 - 12:01 - Güncelleme: 15 Mart 2023 - 02:33
Oyuncu, youtuber, şarkıcı. 2006 yılında Kocaeli'de doğdu. 1.43 metre boyunda ve 32 kg. O Ses Kids yarışmasıyla tanınan Ecrinsu Çoban, Youtuber olarak da biliniyor. O bir üniversite öğrencisi.

Ecrin Su Çoban ilk olarak 2019 yılında Masal Kalesi: Sihirli Davet filminde Neşe karakterini canlandırmıştır. 2020 yılında İyi Aile Baba dizisinin kadrosuna dahil olmuştur.
 

Ecrin Su Çoban Oynadığı filmler ve diziler:


Babam Çok Değişti (Damla Pamuk, Dizi 2020-2021)

Fairy Tale Castle: Magical Invitation (Joy, 2019 uzun metrajlı film)

Müzikal Alice (2019 filmi)
 

Ecrin Su Çoban Televizyon şovu:


Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti (2019)
 

Ecrin Su Çoban Doğum Tarihi ve Yeri:

16 Kasım 2006 - Kocaeli
 

Ecrin Su Çoban Burcu:

Akrep
 

Ecrin Su Çoban Boyu:


Sempatik ve samimi tavırlarıyla, herkesin beğenisini kazanan Ecrin Su Çoban, 1.50 m boyunda ve Akrep burcudur.
 

Ecrin Su Çoban Eğitimi:

Ortaokul Öğrensici


Ecrin Su Çoban Kimdir? Kariyeri:


Mağaza müdürü bir anne ve eğitimci bir babanın kızı olarak dünyaya gelen Ecrin Su Çoban, YouTube platformunda ürettiği içeriklerle en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. 2018 yılında O Ses Kids yarışmasına katılan Ecrin Su Çoban, yarışmada ilk kez Nil Karaibrahimgil'in "I Have Wings in My Spirit" şarkısını seslendirdi.

Ecrin Su Çoban FotoğraflarıPerformansıyla çeyrek finale kalan Ecrin Su Çoban, bu kez Atiye'nin Ya Habibi şarkısını seslendirdi ve yarı finalde Gökçe'nin Tik Tak şarkısını seslendirdi. Ecrin Su Çoban, "O Ses Çocuklar" yarışmasının ardından Aralık 2020'de Kanal D televizyonunda yayınlanan "Babam Çok Değişti" dizisinde Damla Pamuk karakterine hayat vermiştir.
 
Dizinin yanı sıra Masal Kalesi: Sihirli Davet filminde rol alan Ecrin Su Çoban, Alice Müzikali'ne Alice karakteriyle katıldı. Başarısı bununla da sınırlı kalmayan Ecrin Su Çoban, kendi adıyla YouTube platformunda açtığı kanalda önemli bir takipçi kitlesine sahip.

Ayrıca Ecrin Su Shepherd'ın ESC (Ecrin Su Shepherd'ın kısaltması) adında bir giyim markası şirketi de bulunmaktadır. İnanan Masallar, Pembe Günlük ve Masal'ın Ortasında adlı şarkıları da seslendiren Ecrin Su Çoban, bebek ve çocuk giyim markası Civil'in reklam filminde de rol aldı. Ek olarak Ecrin Su Shepherd, YouTubers Orkun Isitmak ve Meryem Can'dan hoşlandığını söyledi.
 

Ecrin Su Çoban Sevgilisi var mı?


Arda Özmen, her geçen gün başarısına başarı katan en çok izlenen YouTuberlardan Ecrin Su Çoban'ın adını taşıyor. Ancak Ecrin Su Çoban ve Arda Özmen'den sevgili olduklarına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Ecrin Su Çoban Fotoğrafları

Ecrin Su Çoban Fotoğrafları

Ecrin Su Çoban Fotoğrafları

Ecrin Su Çoban Fotoğrafları

Ecrin Su Çoban Fotoğrafları

Ecrin Su Çoban Fotoğrafları


Ecrin Su Çoban Fotoğrafları

Ecrin Su Çoban Fotoğrafları

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum