Doktorun kuzen cinayetinde şok görüntüler
Doktorun kuzen cinayetinde şok görüntüler, Gündem Haberleri.

Olay, dün öğle saatlerinden sonradan Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Doktorlar Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya kadar, servet paylaşımı nedeniyle arasında husumet bulunan kuzenler, öğle saatlerinde Doktorlar Sitesi'nde ofisi bulunan bayan doğum uzmanı Bekir Çelik'in ofisinde tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek satırlı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, silahını çıkaran bayan doğum uzmanı Bekir Çelik, kuzeni Alaattin Çelik (34) ile yanındakilere ateş etti. Vücuduna kurşun isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Alaattin Çelik olay uygun hayatını kaybederken, katil zanlısı doktor Bekir Çelik, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından etkisiz ülkü getirildi.
Şok görüntüler ortaya çıktı
Silahlı kavganın derhal ardındaki cep telefonu ile çekilen görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde, doktorun silahla vurduğu A.Ç.'nin yüzü kapak yerde yatması, elinde silah bulunan katil zanlısı doktorun sağa sola koşturması ve silah seslerini duyarak bölgeye gelen bir trafik polisinin 'Teslim ol'' çağrısı ile doktorun gözaltına alındığı anlar yer aldı. Olay anına ilişkin görüntülerde çevredeki bir vatandaşın, can çekişen A.Ç.'yi yerden kaldırmaya çalışması, başarılı olamayınca kucağında tutarak nabzına bakması da kayıt altına alındı.
Katil zanlısı adliyeye sevk edildi, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı
Olay sonrası gözaltına alındıktan daha sonra emniyetteki işlemleri tamamlanan katil zanlısı Bekir Çelik ile diğer şüpheli A.Ç., tutuklanma talebiyle adli makamlara sevk edildi. Adliye sevk edilen katil zanlısı hekim, adliye girişinde basın mensuplarının olayın neden ve nasıl gerçekleştiği ile ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.
Said Vakkas Yağcı
FACEBOOK YORUMLAR