Coin Hunter - Coin Hunter Hakkında coinhunt

Coin Hunter Hakkında: Coin Hunter nereden alınır?, Coin Hunter hangi firmanın, Coin Hunter satın al, Coin Hunter yatırım tavsiyesi. Coinhunt Detaylı bilgiler verdik.

Coin Hunter - Coin Hunter Hakkında coinhunt
Editör: Derya Demir
29 Nisan 2022 - 13:39 - Güncelleme: 29 Nisan 2022 - 13:40
Coin Hunter, İtiraf etmeliyim ki, yıllar önce bitcoin ile ilk karşılaştığımda, bunun üzerinde fazla düşünmedim. O sıralarda genişletilmiş finans alanında bir işletme lisansı okuyordum ve dünya ekonomisiyle ve GFC gibi olayların nasıl ortaya çıktığıyla çok ilgileniyordum. Coin Hunter Merkez bankalarının nasıl esnek bir para arzı yarattığını ve hükümetlerin kriz zamanlarında vatandaşların varlıklarını nasıl ele geçirdiğini okuduğumda Bitcoin sürekli ortaya çıktı, ancak araştırmamda bitcoin'den ne zaman bahsedilse, bitcoin hakkında bir veya iki küçük cümle okur ve yazardım. önemli değil - 2017 ne kadar yanıldığımı kanıtladı.


Kripto para birimleri bugüne kadar tanık olduğum en kutuplaştırıcı konulardan biri haline geldi. Coin Hunter Kripto para birimlerinin tek amacının yasa dışı mallar satın almak olduğuna ve kripto para satın alan herkesin ya bir suçlu ya da kumarbaz olduğuna ve “paralarını kumarhaneye götürmekten daha iyi” olduğuna kolayca inandırılabilir.

Coin Hunter


Coin Hunt, Gerçek şu ki, hiçbir şey gerçeklerden daha fazla olamaz. Neyazık ki, şu anda kripto para birimlerini çevreleyen birçok yanıltıcı bilgi var. Ve kripto para birimleri hakkında duyduğunuz tüm olumsuz şeylerin doğru olmadığını söylemeye gerek yok, ancak 'para kullanmayanlar' arasındaki duygu ve anlayıştan, beslendikleri bilgilerin yanlış olduğu açıktır, kasıtlı olsun ya da olmasın. başka bir günün sorusudur. Coin Hunters Bu, kripto para birimi alanını öğrenen bireylerin eğitim ve araştırma için başvurabilecekleri güvenilir bir kaynağa sahip olmalarını sağlamak için CHRG'yi başlatmaya karar vermemizin temel nedenlerinden biridir.


CHRG'yi kurduk çünkü karşılaştığımız sorunlar henüz çözülmedi, ekibimiz bu alanı sıfırdan öğrenmek, sayısız youtube videosu izlemek, binlerce Reddit gönderisi, orta gönderi, blog gönderisi vb. izlemek için sayısız saatler harcadı. Coin Hunter sadece doğru paralara yatırım yapmakla kalmayıp aynı zamanda bu yeni teknolojinin nasıl kullanılacağı konusunda da doğru yolda olduğumuzdan emin olmak için iyi, kötü ve çirkin. Coin Hunt Bu arada, geleceğimizde gerçekten devrim yaratan inanılmaz bir iletişim ağı kurduk.


Birçok arkadaşın bu alana geldiğini ve sonra hızla çıktığını gördüm - “çok zor”, “Yeterli zaman yok” ve buna tamamen sempati duyuyorum. Çok zor, çok teknik ve çok zaman alıcı, ancak hem CHRG hem de yatırımcılar için sorun ve fırsat bu.
Coin Hunter CHRG'de, dağıtılmış defter teknolojisinin şu anda var olan hemen hemen her sektörü etkileyeceğine ve daha yeni başladığına inanıyoruz. Size her şeyden önce sizi eğitecek ama aynı zamanda önemli ölçüde zaman kazandıracak bir hizmet sunmak istiyoruz.

Misyonumuz, herkesin kripto para piyasalarına güvenle yatırım yapmak için doğru araçlara ve içgörürlere sahip olmasını sağlamaktır.


Coin Hunters grubunun temellerini oluşturmakla son derece meşguldük ve büyüdükçe üyelere sunacağımız çok sayıda planımız var. Ancak, sizden çıkarmanızı istediğimiz bir şey varsa, o da CHRG'nin kripto para birimi araştırmaları ve eğitimi için Güvenilir kaynağınız olacağıdır.


Her ne kadar herhangi bir getiriyi garanti edemesek de, size söyleyebileceğim şey, dağıtılmış defter teknolojisinin henüz emekleme aşamasında olduğu ve teknoloji potansiyeli konusunda daha kat edilmesi gereken çok uzun bir yol olduğudur. Coin Hunter Bu hala küçük bir alan ve kenarda bekleyen çok büyük meblağlarda para var çünkü….. “çok zor, çok karmaşık”.
Kazançlar, teknoloji veya felsefe için burada olsanız da - belki de hepsi - Coin Hunter, kripto yolculuğunuzun dışında olmayı umuyor. Coin Hunter hakkında detaylı bilgi verdik.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum