Atatürk posterine saldıran cübbelinin ifadesi ortaya çıktı
Atatürk posterine saldıran cübbelinin ifadesi ortaya çıktı, Gündem Haberleri.

Kemerkaya Mahallesi Cevdet Akçay Sokak ’ta cep telefonu aksesuarları satışı yapılan işletmenin sahibi, bir süredir dükkanın önündeki ipte asılı Atatürk posterinin uygun olmadığını fark edip, emniyet kamerası kayıtlarını izledi.
İş yeri sahibi, önceki akşam sokaktan geçen cübbeli sarıklı iki kişiden birinin, etrafı kontrol ettikten sonra ipe asılı posteri çekip, alarak bölgeden uzaklaştığını tespit etti.
Şikayet ve durum anına ilişkin görüntülerin paylaşıldığı sosyal medyadaki tepkiler üzerine soruşturma başlatan polis, bayrağı koparan Volkan E. ile yanındakinin A.S. ’yi gözaltına alınıp sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
TUTUKLANDI
Sorgusunun arkasından adliyeye sevk edilen Volkan E., ‘Atatürk ’ün hatırasına alenen hakaret ve devletin bağımsızlık alametlerini aşağılama ’ suçundan çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. A.S ise yurt dışına çıkış yasağı konularak adli yoklama şartıyla bağımsızlık bırakıldı.
PSİKOLOJİM BOZUK SAVUNMASI
ÖTE TARAFTAN tutuklanan Volkan Erbaşın, savcılıkta verdiği ifadede, Psikolojik rahatsızlığım var. Buna alt psikolojimde bozukluk var. Türk bayrağı ve Atatürk olduğunu ayrım etmedim. Kötü niyetim yoktu, anlık oldu. Pişmanım dediği öğrenildi. (DHA)
Atatürk posterine saldıran cübbelinin ifadesi ortaya çıktı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir. Atatürk posterine saldıran cübbelinin ifadesi ortaya çıktı haberini okudunuz. Türkiye de en çok Okunan Haber sitelerinden biri olma mutluluğu içerisindeyiz. Siz değerli okuyuculara teşekkürü bir borç biliriz.
FACEBOOK YORUMLAR